روانشناس طلاق

روانشناس طلاق

روانشناس طلاق

نقش مشاور طلاق

از دیدگاه روانشناسی طلاق مشاور باید درباره عواقب و پیامد های طلاق با زوجین  حرف بزند  و آنها را روشن کند که طلاق امکان دارد چه تاثیراتی بر روی احساسات فرد داشته باشد و چگونه ممکن است باعث شود زندگی فرد از هم بپاچد. همچنین باید تاثیر طلاق را بر روی موقعیت اجتماعی فرد را مطلع کرد . در صورت وجود داشتن فرزند روانشناس باید تاثیرات طلاق بر روی فرزند را مطرح کند.

مشاوره طلاق باید با زوجین درباره علائمی که واقعا نشانه رسیدن زمان طلاق و پایان زندگی مشترک می باشند حرف بزند و آنها را در این زمینه نیز آگاه کند. این علائم شامل عصبانیت همیشگی، حساس بودن، زود رنج  بودن، دعواهای مداوم (سر کوچک ترین مسائل) فحاشی، کتک زدن و… می باشند. از دیدگاه روانشناسی طلاق، مشاور طلاق باید طرفین را از احساسات منفی پس از طلاق آگاه کند. این احساسات می تواند از قبیل تنهاشدن ، گوشه گیر شدن ، ناامیدی ، ترس و بی اعتمادی باشند.

روانشناس طلاق باید به زوجین یادآوری کند که درد هایی را که آنها کشیده اند و تاثیرات منفی را بر آنها گذاشته است بیاد بیاورند و از این رو به دنبال دلیل این اتفاقات و از کجا شروع شدن مساله بگردند.

بر اساس مشاوره طلاق، مشاور طلاق باید از زوجین در خواست کند به خود و اعمالشان نگاه کنند؛
این موارد شامل شخصیت ، رفتار ، نگرش ، احساسات و… است. این نگاه باعث می شود فرد از خود آگاهی بهتر داشته باشد.

در نهایت اگر روانشناس بتواند به زوجین راه حل بدهد، آنها نیز به این نتیجه برسند که در موارد پیش آمده سعی بر تغییرات داشته باشند باید به هم فرصت دهند.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

rest