۷ راهکار عملی برای کنترل خشم

۷ راهکار عملی برای کنترل خشم

۷ راهکار عملی برای کنترل خشم

۱٫قبل از صحبت کردن فکر کنید.

در آن لحظه که کوهی از عصبانیت هستید گفتن جملاتی که به طور قطع بعداً از انها پشیمان می شوید، امری طبیعی است. پس قبل از صحبت کردن به خود زمان داده افکار خود را جمع آوری کنید به بقیه افراد درگیر نیز این امکان را بدهید.

۲٫هنگامی که آرام هستید خشم خود را بیان کنید.

کنترل خشم – زندگی مشترک

به محض این که آرامش خود را بدست آوردید، ناراحتی و خواسته های خود را به طور واضح و مستقیم بدون ناراحت کردن دیگران و یا سعی در کنترل آن ابراز کنید.

۳٫کمی ورزش کنید.

فعالیت فیزیکی می تواند موجب کاهش استرس و در پی آن به کنترل خشم منجر شود.اگر احساس خشم می کنید، پیاده روی کنید،بدوید و یا برای چند لحظه فعالیت های فیزیکی لذت بخش انجام دهید.

۴٫محیط را ترک کنید.

بیرون رفتن فقط مخصوص بچه ها نیست در طول روز لحظاتی که مضطرب هستین از محیط خارج شوید.

۵٫راه حل های ممکن را شناسایی کنید.

بجای آنکه بر آنچه باعث خشم شما شده متمرکز شوید، دنبال کنترل خشم باشید. آیا اتاق نامرتب کودک شما را عصبانی می کند ؟ در را ببندید. آیا همسر شما هر شب برای صرف شام تاخیر دارد؟ زمان آن را بگونه ای دیگر برنامه ریزی کنید.

۶٫جملات تان را با کلمه “من” شروع کنید

 

برای جلوگیری از انتقاد یا سرزنش که باعث تنش می گردد،برای توضیح دلخوری خود جملات خود را با کلمه “من” شروع کنید. به عنوان مثال، از “من از اینکه میز را بدون کمک کردن در جمع اوری ظرف ها ترک کردید ناراحت شدم” بجای ” هرگز دیگر کاری انجام نمی دهم” استفاده کنید.

۷٫کسی را ناراحت نکنید.

بخشش یک ابزار قدرتمند است اگر اجازه دهید خشم و دیگر احساسات منفی خارج شوند، احساس مثبت جایگزین ان نمی گردد، اما اگر بتوانید فردی که شما را خشمگین کرده ببخشید ممکن است از رفتار شما یادبگیرد و رابطه شما را تقویت کند.

 

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

rest